PFERDE IM VERKAUF

Stammbaum und Fotos
Zum Vergrößern anklicken
Royal Doc Boon
Verkauft

Royal Doc Boon

American Quarter Horse, ruin (2017)

Ausbildung4 jaar oud, getraind door Santino Hagenbeck, helemaal klaar voor de Cutting. Uiteraard kun je er ook andere dingen mee doen, als je dat leuk vindt. Hij is mooi en heel braaf. Kan goed samen met andere paarden.

PreisN.o.t.k.

DamRunaround Lena

SireWhats Up Doc Boon

Royal Doc Boon, Ruin, 4 jaar oud, getraind door Santino Hagenbeck, helemaal klaar voor de Cutting. Uiteraard kun je er ook andere dingen mee doen, als je dat leuk vindt. Hij is mooi en heel braaf. Kan goed samen met andere paarden. Hij vindt een buitenrit heerlijk. Zijn ouders hebben beiden hun sporen in de sport behoorlijk verdiend.

Vader: What’s Up Doc Boon. Kijk maar eens bij de wedstrijduitslagen van de laatste jaren.

Deze heeft een indrukkende showprestatielijst. Denk hierbij aan Equitana, Americana en heel veel andere wedstrijden in het binnen en buitenland.
De moeder Runaround Lena, directe dochter van Smart Little Lena, heeft in haar jonge jaren ook heel veel kampioenschappen gewonnen. Ze is in Amerika door Leon Harrell de semi finals in gereden en daarna heeft ze in Europa heel veel wedstrijden gewonnen met Sonja Hagenbeck en Santino Hagenbeck. Na al deze kampioenschappen heeft ze ons nog 6 nakomelingen gegeven. 1 hiervan is HS Sonitas SmartLena, die ook in binnen en buitenland bekend is, omdat hij zoveel gewonnen heeft op allerlei internationale grote Cutting wedstrijden.

© 2024 Hagenbeck Stables - Alle rechten voorbehouden