Op zoek naar uitdagend werk als dierenarts?

In het landelijk gelegen Limburgse Wijnandsrade (Nuth) is een praktijk en een setting die een unieke gelegenheid biedt, als je je op zoek bent naar de volgende stap in je carrière als dierenarts.

De kleine huisdierenpraktijk heeft een goede naam in Limburg. De wachtlijst groeit en groeit. Steeds vaker moeten nieuwe patiënten doorverwezen worden. Ook het aangrenzende KI-dekstation voor paarden is gevraagd. Zoals ook medisch advies over paarden. Mede omdat Nuth de grootste paardengemeente van Nederland is.

Er zijn 30 stallen aanwezig op het terrein, een mooie binnenbak en ook grote weiden. Kortom kansen genoeg voor een dierenarts, die graag een eigen zelfstandige praktijk wil opbouwen en runnen.

Een Senior Toezichthoudend Dierenarts werkt je in en doet voor een bepaalde tijd samen met jou de praktijk. Een mooi woonappartement is beschikbaar naast de dierenartspraktijk. En op latere termijn bestaat de mogelijkheid de dierenartspraktijk over te nemen tegen uiterst gunstige financiële voorwaarden.

Ben je in staat ontwikkelingen in je vakgebied bij te houden en te vertalen naar je dagelijkse werkzaam? Kun je goed samenwerken en vind je het leuk om jezelf te blijven ontwikkelen? En heb je een helikopterview, waarbij je het grote geheel weet te overzien? Aarzel dan niet, maar neem voor meer informatie contact op met

Drs. Sonja Hagenbeck

Tel: 045-5650532
E-mail: info@hagenbeck-stables.nl

Website:
www.dierenkliniek-hagenbeck.nl
www.hagenbeck-stables.nl